MedicalNews.bg стана на 2 години!!!

MedicalNews.bg стана на 2 години!!! Благодарим на всички вас нашите читатели!

Когато създадохме сайта не сме си и представяли, че ще достигнем до толкова голяма аудитория, каквато имаме днес. Като лекари създадохме Medical News за нашите колеги лекарите, но днес сайта се чете и от стоматолози, фармацевти, студенти, медицински сестри, акушерки, пациенти, медицински представители и всеки, интересуващ се от здравеопазване.

Стараем се всеки ден, 7 дни в седмицата, дори и на празници да публикуваме най-интересното в света на медицината, фармацията, стоматологията и здравеопазването в името на вас, нашите читатели.

 MedicalNews не е безпристрастна медия. Пристрастни сме и то много силно към интересите на медицинското съсловие в страната. Благодарение на наши репортажи специализантите в ИСУЛ бяха назначени по нoвата Наредба 1 на МЗ, а обвързващите договори за специализация на редица млади лекари бяха отменeни от обучаващите ги болници.

С наши партньори започнахме и национална кампания “Очи в очи“ за проблемите, промените и перспективите на младите лекари и стоматолози в България.

Тази година пуснахме и нови наши проекти – сайт за работни предложения в сферата на здравеопазването – www.jobs.medicalnews.bg и професионалната социална мрежа за медици – www.medicalbook.bg. Последната се радва на изключителна популярност и за по-малко от 2 месеца има около 2000 члена.

През следващите месеци ще се постараем да ви изненадаме с още нови проекти, които ще направят престоя ви на нашите сайтове още по-вълнуващ и интересен!

Пожелаваме ви много здраве, щастие и професионални успехи и знайте, че винаги можете да разчитате на вашата медия – Medical News!

Можете да ни пишете за каквото поискате и ние винаги ще се опитаме да ви помогнем !