Обучение за лекари: Спешни главоболия

Специализираната платформа за лекари – MedicalNews.bg и Български лекарски съюз съвместно създадоха система за електронното и дистанционно продължаващо медицинско обучение (ПМО) – Обучение Medical News (www.edu.medicalnews.bg).

Един от акредитираните видео курсове в системата е на тема „Спешни главоболия“ с автори акад.Иван Миланов, д-р Елена Чорбаджиева и д-р Михаела Сергеева (лектор) от MБАЛНП по неврология и психиатрия „Свети Наум“

ВИЖТЕ ЦЕЛИЯ КУРС ТУК.

Курсът е подходящ само за лекари, основно невролози, спешни медици и общопрактикуващи лекари.

Курсът е част от програмата за онлайн продължаващо медицинско обучение за лекари на Български лекарски съюз и Medical News. Продължителността му е около 20 мин.

Материалите и използваната информация в курса са подготвени през 2018 г.

След курса предстои тест, за преминаването на който е нужен правилен отговор на над 70% от въпросите. При успешно преминаване на теста, всеки участник получава сертификат с 1 кредитна точка за продължаващо медицинско обучение. Ако не преминете успешно теста от първия път, ще имате още 2 опита за полагането му.

За да посетите курса на тема  Спешни главоболия , последвайте edu.medicalnews.bg

Как да влезете в Обучение Medical News 

  1. Напишете edu.medicalnews.bg във Вашия интернет браузер
  2. Ако вече имате регистрация в MedicalNews, натиснете ВХОД и въведете потребителско име (или мейл) и парола
  3. Ако нямате регистрация в MedicalNews – натиснете Регистрация – http://edu.medicalnews.bg/subedu/ и въведете потребителско име, мейл, име и фамилия, УИН, парола и специалност
  4. Изчакайте да Ви проверим в регистъра на БЛС и след одобрението на регистрацията ни ще получите потвърждаващ мейл.
  5. Влезте в профила си.