Високи заплати и отлични кариерни възможности за български лекари, сестри и зъболекари в Европа

Значително по-високи от родните заплати и отлични възможности за кариерно развитие предлагат редица Европейски болници на предстоящото в България медицинско кариерно изложение – ExpoMedics.

Събитието ще се проведе във Варна на 27.03.2020 (петък) от 12.00 до 18.00 ч в хотел Голдън Тюлип, на 28.03.2020 (събота) в Гранд Хотел София в София от 11.00 до 17.00 ч. и на 29.03.2020 (неделя) в Пловдив в Гранд Хотел Пловдив, отново от 11.00 до 17.00 ч.

„Българските медицински сестри са с много добро реноме в Западна Европа, поради добрите им познания и умения“, сподели пред Medical News Саймън Крис, организатор на събитието.

Страхотни вузможности за родните медицински сестри се предлагат в Белгия, Великобритания, Германия, Холандия, Швеция, Дания, Норвегия и Финландия.

„Една от най-големите трудности пред българските медицински сестри, когато става въпрос за работа в чужбина е владеенето на съответния език на нужното ниво. Това вече не е проблем, понеже повечето компании предлагат безплатни езикови курсове. Освен това на всеки щанд на събитието ще има и преводач“, обясни г-н Крис.

Участващите на събитието компании съдействат за оформянето на всички документи нужни за работа в чужбина, осигуряват езикови курсове и подпомагат в планирането на кариерата на всеки един кандидат.

Кариерното изложение дава възможност на българските лекари, зъболекари и медицински сестри да намерят нови предизвикателства за развитие на тяхната професионална кариера.

Участието във форума е безплатно, необходима е само регистрация на следните линкове:

Варна

София

Пловдив