Списание Medical News Новости се завръща през 2023 с още по-интересни теми

Уважаеми читатели,

списание Medical News Новости се завръща през 2023 с още по-интересни теми. През предстоящата година обръщаме внимание на още специалности и ще се постараем да представим на вашето внимание най-важните научни статии в тях. Темата на броя през февруари ще е педиатрия и инфекциозни болести, а през март онкология.

Априлският ни брой ще е посветен на специалностите кардиология и нефрология, а през юни ще обърнем поглед към алергологията и дерматологията. Посвещаваме и юлския и ноемврийския си броеве също на онкологичните теми, защото напредъкът в битката с рака превръща онкологията в най-бързо и динамично развиващата се медицинска специалност, която изисква и повече внимание. Medical News Новости пред октомври ще се спре на новостите в областите гастроентерология и ендокринология, а пред декември ще ви запознаем с актуалните препоръки в сферата на автоимунните заболявания.

Надяваме се, че всеки брой на Medical News Новости през 2023 година ще ви донесе едно истинско приключение в необятния свят на медицината, запознавайки ви с актуалните новини, препоръки и клиничен опит в редица области.

Списанието е предназначено само за регистрирани на Medical News медици.