Представят мобилно приложение за пациенти с рак на гърдата

На 13 октомври (четвъртък) от 18:00 ч. в заседателната зала на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ (8 етаж) д-р Мариела Василева от Българското дружество за борба с рака на гърдата ще представи  специализираното мобилно приложение LIFE. Всички заинтересовани журналисти и пациенти са добре дошли на представянето, като не е необходима предварителна регистрация.

LIFE e личен дневник, календар и планер на пациентките с диагноза рак на гърдата. Платформата е безценен източник на информация и хранилище на важна документация. Посредством платформата пациентите могат да подобрят връзката с техния лекар, който може да следи развитието на състоянието им.

LIFE помага да се открие разликата между терапия и същинско лечение, между следването на стандартните практики и постигането на истинските успехи. Всяка пациентка, диагностицирана с рак на гърдата, може да стане активен участник в своето лечение, като свали мобилното приложение LIFE от следния линк: https://life.bbca.bg/

Заповядайте на представянето на специализираното мобилно приложение LIFE на 13 октомври от 18:00 ч. в  заседателната зала на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ (8 етаж), канят организаторите.