БЛС ще публикува обяви за работа за лекари

Български лекарски съюз обяви кампания в помощ на лекарите, които търсят работа и лечебните заведения, които набират медици. 

На специално разработена секция на сайта на БЛС под надслов “Кариери” ежедневно ще се публикува информация за свободните работни места за лекари в страната. Всички лечебни заведения, медицински центрове, Общини от цялата страна, РЗИ и други, могат да подават обявите си за вакантни места към централата на БЛС, а информацията ще се публикува безплатно на сайта на БЛС.

За целта е необходимо лечебните заведения да изпратят имейл на pr@blsbg.com с попълнена бланка, съдържаща информация за вакантното място, изискванията към кандидата и условията на работа и др. Публикувани на едно място всички обяви ще бъдат от полза за търсещите работа лекари, които бързо могат да намерят необходимата им информация, информират от съсловната организация.

Aко лечебните заведения искат да се публикува обява за работа на сайта на БЛС, трябва да изпратят имейл на pr@blsbg.com, с попълнена бланка. Нужно е да се посочи имейл и/или телефон на лице за контакт, към което да бъдат подавани кандидатурите за работа.

Обявите ще се публикуват за срок от един месец. След неговото изтичане, ако обявата все още е актуална и трябва да бъде подновена, е необходимо да се позвъни на тел: 0898 48 35 97 или да се изпрати информация на имейл pr@blsbg.com.