Българските фармацевтични дни 2022 г. сред красотата на аристократичния и артистичен Пловдив, номиниран за “Най-добра европейска дестинация за 2022 г.”

Ежегодният форум БФД 2022г. – най-значимото събитие в календара на Българския фармацевтичен съюз, ще се проведе от 24 до 26 юни на територията на Гранд Хотел Пловдив, гр. Пловдив.

Всяка година във форума участва фармацевтичното съсловие, както и представители на държавните институции, академичната общност, студенти, производители, дистрибутори, представители на сродни български и международни организации, както и много специалисти в сферата на здравеопазването. Достъп до изложението и научната програма ще имат само регистрирани участници – медицински специалисти и изложители.

Фокусът на тазгодишното издание ще бъдат трудовоправните отношения, отговорности и права на фармацевта.             

Като всяка година, и тази ще бъде проведено официално откриване на Български фармацевтични дни 2022, заедно с церемония по връчване на годишните награди за продукт на годината и награждаване за фармацевт на годината и Регионална фармацевтична колегия на годината.

Част от събитието ще бъде и откритото изложение „Попитай фармацевта“, което ще се проведе на  24 и 25 юни в Централната пешеходна част на града от 10:00 до 18:00 ч. Изложението е насочено към широката общественост и цели да популяризира продуктите и услугите предлагани в аптеката, както и ролята на магистър-фармацевта, като най–достъпният медицински специалист.

Как премина събитието миналата година, можете да видите ТУК и ТУК.

ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ТУК