Излезе списание “Medical News: Новости Онкология и хематология”

Излезе новият брой на сп. “Medical News:Новости”, посветен на новостите в онкологията и хематологията през изминалата година.

Редактор на броя е доц. Желязко Арабаджиев, медицински онколог, Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, Председател на Българско Научно Дружество по Имуноонкология.

“И в този брой на онлайн изданието на medicalnews.bg имаме възможност да споделим с Вас интересни и актуални научни открития, свързани с оптимизация на терапевтичното поведение при хематологични и солидни злокачествени заболявания. В настоящия брой има интересни публикации, свързани с рискови фактори за развитието на колоректален рак, рак на белия дроб, както и осъвременени епидемиологични данни за тези и други злокачествени тумори. С този брой на „Новости в онкологията“ затвърждаваме дълбочината на познанията и персонализацията на лечението на рака, като даваме допълнителен лъч надежда на клиницистите и техните пациенти, че прогнозата поне при определени туморни локализации се подобрява”, споделя доц. Арабаджиев в обръщението си към читателите

Динамичното ежедневие на съвременния лекар води до затруднения в следенето на най-новите медицински публикации. Сп. „Medical News: Новости“ е с уникален стил – публикува се само най-важното от всяко научно проучване в рамките на само 1-2 страници.

Пожелаваме Ви приятно четене на Medical News: Новости Онкология и хематология!

Четете сп. Medical News: Новости Онкология и хематология! – ТУК

Списанието е предназначено само за регистрирани на Medical News медици.

Прочетете още по темата