Трета педиатрична среща „С грижа за децата“ ще се проведе през май месец

По инициатива на Катедра Педиатрия на МУ – София, съвместно с Фондация „Знанието дарява живот“, в периода 12-15 май 2022 г., в х-л Аква Парадайз Ризорт, ще се проведе Трета педиатрична среща  „С грижа за децата“.

Целта на научната среща е да събере на едно място водещите специалисти в различните области на детското здравеопазване. Добрите практики и мултидисциплинарния подход в педиатрията ще са водещия акцент на форума. Успешно бяха проведени предишните две срещи, а организаторите очакват във форума да вземат участие над 350 медицински специалисти.

Научната програма на срещата включва научни сесии, сателитни симпозиуми и представяне на клинични случаи. Предварителната програма можете да видите ТУК.

Конференцията е насочена към педиатри, неонатолози, общопрактикуващи лекари, специализанти и докторанти по педиатрия, фармацевти и специалисти по здравни грижи.

Провеждането на научния форум ще бъде изцяло съобразено с развитието на епидемиологичната обстановка в страната и при стриктно спазване на правилата и процедурите за безопасност и превенция на COVID-19. В съответствие със ситуацията към датата на провеждане, при необходимост, срещата ще се проведе в хибриден вариант.

Регистрация можете да направите ТУК.