Предстои X-ти Юбилеен конгрес по интервенционална кардиология

X-ти Юбилеен конгрес по интервенционална кардиология ще се състои в периода 30 септември – 2 октомври 2021 г. в хибриден формат – онлайн, както и в новия Конгресен център на град Бургас.

Организаторите споделям, че програмата има изразена обучителна стойност със следните акценти: хемодинамика, TAVI, ВСМ при възрастни и коронарни синдроми (остри и хронични). Ще бъде включена и сесия, представяща собствен опит, както и предварително записани интересни случаи на живо, съпътствани от важни дискусии, фирмени симпозиуми.

Доц. Васил Велчев, Председател на Българско дружество по интервенционална кардиология, отправи покана към всички желаещи да вземат участие: „Последната година ни изправи пред сериозно предизвикателство, което промени съществено нашата практика, но интервенционалната кардиология, като една от най-динамичните области в медицината, продължава да се развива. Националният конгрес по интервенционална кардиология, традиционно е форум, който дава възможност да поддържаме клиничната си практика на най-високо ниво, да се запознаем с актуалните новости и тенденции в областта, както и да развиваме общността“.

За повече информация вижте ТУК.

За регистрация натиснете ТУК.