Втори модул ще проведе Училището за пациенти в СБАЛХЗ

Звеното за психологична и немедицинска грижа в СБАЛХЗ ще проведе втори онлайн модул на Училището за пациенти на 27 януари 2021г. /сряда/ от 18.30 часа. Срещите са свързани с повишаването на чувствителността към нуждата от психологична грижа. По време на дискусията пациентите с хематологични заболявания задават своите въпроси към лекарите, които разясняват на достъпен език информация свързана с техните заболявания.

Темата на този модул “Ковид 19 и пациентите с хематологични заболявания” и тя ще бъде водена от д-р Пенка Ганева, клиничния хематолог в Отделението за трансплантация на хемопоетични стволови клетки в лечебното заведение.

Желаещите да участват трябва да заявят своето участие на e-mail адрес k.simeonova@hematology.bg, за да получат линк за достъп.

На 31 януари 2021 г. /неделя/ от 14:00 ще се състои още една виртуална среща с психолог – д-р Велислава Донкина, ръководител на Звеното за психологична и немедицинска грижа на СБАЛХЗ. Желаещите да се включат трябва да заявят своето участие на e-mail адрес k.simeonova@hematology.bg, за да получат линк за достъп.