20 години Здраве Медицина Чудеса

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Популярната телевизионна водеща и специалист невролог доктор Неделя Щонова, дм, избира нетрадиционен начин или по-скоро традиционен, в духа на любимата героиня на всички деца  – Пипи Дългото чорапче, формат, в който да отбележи 20 годишния юбилей на своето здравно предаване – с подарък за многобройните му почитатели.

Чрез един напълно безплатен благотворителен  мотивационен юбилеен спектакъл.

При това със специалното участие на Intelligent Music Project и Рони Ромеро – вокалистът на „Рейнбоу”.

Рожденикът черпи.

Д-р Щонова е създател на първото здравно предаване в България и полага основите на научно базираната медицинска журналистика в България. Предаването е носител на много награди и отличия. Вече 20 последователни години тя промотира проактивния здравословен начин на живот, успехите на високотехнологичната медицина по света и у нас, с обич разказва за лекарите професионалисти, посветени на хуманността и задава стандарти в съвременната здравна журналистика.

На 21-и октомври, от 18 часа, в столичната зала 2020 Event Space, доктор Щонова ще представи един свои вълнуващ мотивационен спектакъл, вдъхновен от срещите й със силата на духа, на мечтите и добрите мисли. Вход с предварителна регистрация.

С богат опит и професионална кариера изцяло в света на медицината (през септември д-р Неделя Щонова защити своята докторантура към МУ София в специалност неврология), любимата телевизионна водеща от ефира на BTV организира и участва с неподозирани таланти (включително и на певица) в едно изпълнено с приключения и споделени емоционални истории преживяване, в което ще се потопите изцяло в духа на здравето.

„Кое докосна сърцето ми, какво ме разплака, изуми, трогна и вдъхнови?

Какво научих за силата на човешкия дух, здравето, медицината и чудесата за 20 години ефир, върху 4 континента, след повече от 1300 предавания и над 300 силно вдъхновяващи лични истории на пациенти по света и у нас. Няма да раздавам просто една красива надежда, защото не съм Джани Рудари. Аз съм лекар специалист невролог, доктор на науките, влюбен в идеята, че винаги можем да бъдем в контакт с онзи потенциал в нас, който моделира човешкото съвършенство. Че можем да насърчаваме здравословните избори, когато сме посветени на най-великата сила вътре в нас – любовта. Любовта. Осъзнаването. И добротата“, коментира доктор Щонова и отправя покана към зрителите и почитателите на предаването, които споделят традицията на доброто „Предай нататък“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email