Стартира най-големият конгрес по гастроентерология – UEG Week

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Тази вечер в 19 часа българско време стартира най-големия конгрес по гастроентерология в света – Европейската седмица по гастроентерология (UEG Week). Тази година, поради пандемията с COVID-19, конгресът ще се проведе виртуално. Към момента регистрираните делегати са над 10 000.

Събитието се организира от Европейското обединение по гастроентерология (UEG), професионална организация с нестопанска цел, обединяваща всички водещи европейски медицински специалисти и национални научни дружества, фокусирани върху храносмилното здраве.

UEG Week се проведе на чисто нова, интерактивна конгресна платформа. Тя предлага възможности за комуникация на живо, задаване на въпроси на експерти в реално време, връзка с колеги от цял свят и много други.

От входното фоайе на платформата, което включва щанд на UEG, пресцентър и бюро за помощ, можете да влезете в интерактивното ТВ студио, както и в  3 много различни основни конгресни зони – Светът на науката, myUEG общността и изложба на медицинската индустрия. Имайки предвид всички функции на платформата, организаторите са уверени, че Виртуалния конгрес ще накара всички участници да се чувстват максимално комфортно като на физическа конференция.

Сесиите на живо ще бъдат достъпни като записи в рамките на 3 часа след излъчването им. Тези записи, индустриалното изложение и общността myUEG ще останат достъпни заедно с цялото неинтерактивно съдържание, на виртуалната конгресна платформа до края на декември 2020 г.

Вижте българското участие на UEG Week 2020 – ТУК

Най-важните новини от UEG Week 2020 следете в Medical News Гастроентерология.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email