Очаквайте на 30.09 – уебинар на тема: „Персонализирана защита за пациентите с ВТЕ. От аргументите до клиничната практика”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Уебинар, организиран от фармацевтична компания Байер, на тема: Персонализирана защита за пациентите с ВТЕ. От аргументите до клиничната практика, ще се проведе на 30 септември /сряда/ от 17.30 часа на www.medicalnews.bg.

Модератор на събитието ще бъде доц. д-р Евелина Пазванска – анестезиолог от 4-МБАЛ – София.

Ще бъдат представени два случаи от клиничната практика на доц. Людмила Владимирова – кардиолог от УБМАЛ Св. Георги – Пловдив, и проф. Детелина Луканова – началник Отделение по ангиология към Национална кардиологична болница – София. Лекторите се надяват на активност от страна на участниците в уебинара, както и да споделят в дискусията мнението и личния си опит от дългогодишната им практика с директните антикоагуланти.

За да гледате уебинара „на живо“ е нужна регистрация на Medical News – http://medicalnews.bg/registration/

Как да влезете в Medical News

  1. Напишете medicalnews.bg във Вашия интернет браузер
  2. Ако вече имате регистрация в MedicalNews, натиснете ВХОДhttp://medicalnews.bg/login/ и въведете потребителско име (или мейл) и парола.
  3. Ако нямате регистрация в MedicalNews – натиснете Регистрацияhttp://medicalnews.bg/registration/ и въведете потребителско име, мейл, име и фамилия, УИН, парола и специалност.
  4. Изчакайте да Ви проверим в регистъра на БЛС и след одобрението на регистрацията ни (отнема 2-3 минути) ще получите потвърждаващ мейл.
  5. Влезте в профила си.
  6. Гледайте „на живо“ уебинара на 30 септември