Medical News с изцяло нова визия

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Сайтът на Medical News е с изцяло нова визия от днес. Онлайн платформата за лекари вече е по-интерактивна, по-достъпна и насочена към читателите. Създадена е с цел да улеснява посетителите на сайта, за да намерят търсената от тях новина по-лесно и по-бързо.

В секция „Новини“, както и на началната ни страница, може лесно да намерите информация за последните медицински новини, интервюта с гостите на Medical News, както и научни материали от всички специалности.

Чрез секция „Специалности“ можете да разгледате последните новини, научни публикации и лекарствени продукти за конкретна медицинска област. Сайтът дава възможност за публикуване на материали, заключени само за медицински специалисти. Достъпът до тях се осъществява чрез регистрация на сайта чрез УИН или код на съответната съсловна организация. Освен това, имате възможност да видите колко са регистрираните специалисти на сайта на Medical News за конкретна специалност.

Специалната рубрика „Тема на месеца“, както и досега, е посветена на конкретна медицинска специалност, а раздел „Грижа за пациента“ предлага полезно и интересно съдържание за значими заболявания, създавайки мост между лекарите и техните пациенти.

В секция „Събития ще откриете всички предстоящи научни конференции, кратка информация за тях, както и начините за участие.

В секция „Работа ще публикуваме най-новите възможности за реализация в страната и чужбина, а в раздел „Обучение“ – най-новите курсове за продължаващо медицинско обучение по специалности.

Редакционният научен борд на Medical News от водещи специалисти следи за актуалността и достоверността на публикуваната медицинска информация.

В Medical News са регистрирани почти 18 000 лекари. Регистрацията е безплатна и дава достъп до:

  • рестриктирани медицински новини
  • най-новите клинични проучвания, научни обзори и коментари от водещи научни списания
  • курсове за продължаващо медицинско обучение

Ако все още нямате регистрация, можете да го направите ТУК.

Ще продължим да се стараем всеки ден, 7 дни в седмицата, дори и на празници да публикуваме най-интересното в света на медицината, фармацията, стоматологията и здравеопазването в името на вас, нашите читатели.

Благодарим на всички наши читатели, на всички български медици!

Благодарим на многобройните ни партньори за доверието!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email