Публикувано е първо класиране за специалността „Управление на здравните грижи“, ОКС „бакалавър“ в МУ-Варна

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Днес, 27 юли 2020 г. се обявява първо класиране за специалността „Управление на здравните грижи“, ОКС „бакалавър“ към МУ-Варна.Класирането може да видите тук или в профила си от тук. Резултатите от втория кандидатстудентски изпит за специалността, провел се на 24 юли 2020 г., можете да видите тук.

Записването на класираните студенти ще става от 28 юли (вторник) до 3 август (понеделник) (без събота и неделя) от 9:00 до 12:00 ч. и от 12:30 до 16:30 ч. (за 3 август до 16:00 ч.). Записването ще се осъществява при спазване на всички противоепидемични мерки и актуалните разпоредби на министъра на здравеопазването. При влизането в сградата кандидат-студентите трябва да са с поставена предпазна маска на лицето, уточняват от МУ-Варна.

За повече информация относно документите и местата за записване вижте тук.

Обръщаме внимание на всички класирани, че незаписалите се в посочения срок, губят правата си и не могат да участват в следващите класирания.

Некласираните кандидат-студенти продължават автоматично участието си в класиране до попълване на всички места. Същите не подават заявления за участие в следващите класирания.

Важна информация относно класиранията в МУ-Варна може да намерите тук.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email