Предстои Научна Конференция „Факти, противоречия, дебати в диагностиката и лечението на сърдечни и съдови заболявания 2020”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Шестата Научна Конференция „Факти, противоречия, дебати в диагностиката и лечението на сърдечни и съдови заболявания 2020”, ще се проведе в периода 30 юли – 2 август 2020 г., в гр. Банско, х-л Грийн Лайф.

Организационният комитет взе решение, конференцията да бъде хибридна версия. Тя ще се проведе на живо, както е планирано в гр. Банско, но ще даде възможността на всеки регистриран участник, който не може да присъства физически да се включи онлайн във всички научни сесии. Всички сесии ще бъдат излъчвани на живо, като ще дадем възможност да се гледа и запис на конференцията за определен период от време след приключването й.

Програмата на конференцията и форматът на презентиране от страна на лекторите се запазват без промяна.

Участниците в конференцията, които ще се включат дигитално, ще могат да се регистрират посредством своите две имена и имейл, на който ще получат линк за достъп до научните сесии, както и комплект делегатски материали /бележник с програма на конференцията + брошури на фирмите подкрепили форума/.

Надяваме се, че внедряването на модела на хибридна конференция е подходящ и ефективен комуникационен канал в режима на „новото нормално“, заявяват организаторите.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email