Темите за юли на Medical News са УНГ и офталмология

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Уважаеми колеги,

Рубриката на Medical News – „Тема на месеца“ набира все по-голяма популярност. Всеки ден в нея се регистрират десетки лекари, фармацевти и стоматолози.

В  „Тема на месеца“ се публикуват оригинални научни статии, абстракти, обзори, клинични случаи и резултати от клинични проучвания свързани със съответни медицински специалности.

Миналия месец се фокусирахме на темите неврология и гастроентерология като представихме на вашето внимание над 30 статии и интервюта от тези специалности.

Темите на месец юли са оториноларингология и офталмология. За да ги следите, натиснете ТУК.

За да имате достъп до статиите от рубриката, моля регистрирайте се на http://medicalnews.bg/profile/login/

Освен това, всеки от Вас може да публикува собствени статии на сайта, свързани с темата, чрез регистрация на професионален профил на:
http://medicalnews.bg/profile/login/

Можете да използвате системата ни за качване на статии или да ни изпращате разработките си на press@medicalnews.bg.

Не е проблем да публикуваме и Ваши статии излизали вече в български или международни списания, които бихте искали да споделите с голямата ни аудитория от български медици.

Също така, можете да използвате платформата ни, за да споделите собственото си мнение, да коментирате актуалното от деня или да разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията.

В допълнение на това, на сайта ще се публикуват периодично и специализирани статии от всички медицински специалности, до които достъп ще имат само регистрирани потребители.

Темите на следващия месец – август са хирургия, дерматология и алергология

С уважение,

Екипът на Medical News

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email