Европейският конгрес по микробиология и инфекциозни болести ще се проведе изцяло онлайн

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Управителният съвет на Европейското дружество по клинична микробиология и инфекциозни болести (ESCMID) вчера взе решение да отмени физическото провеждане на годишната си конференция (ECCMID) в Париж (18-21.04.2020) и да проведе събитието изцяло онлайн поради епидемиологичната обстановка в Европа и пандемията с COVID-19.

„Нашата цел остава да разпространяваме знание и наука, които да бъдат представени и обсъдени на ECCMID до възможно най-голяма степен. Именно затова, решихме да предоставим цялата програма на ECCMID и всички научни материали за конгреса онлайн на всички регистрирани делегати и лектори.“, съобщават от организацията.

Планира се предаване на живо на сесиите, в рамките на които презентаторите ще могат да комуникират с публиката онлайн чрез интерактивни въпроси. Някои лекции ще бъдат на запис, поради логистични трудности с часовите зони.

Регистрациите на всички делегати на ECCMID ще бъдат презаверени в онлайн билети, които ще осигуряват достъп до всички сесии и онлайн дискусии.

We hope to welcome you to our live online ECCMID 2020 and to share this experience with your colleagues as well as the whole ESCMID and ECCMID team. We very much hope for your understanding and we value your support.

„Надяваме се да ви приветстваме в нашия онлайн ECCMID 2020 и да споделим този опит с вашите колеги, както и с целия екип на ESCMID и ECCMID. Силно се надяваме на вашето разбиране и ценим вашата подкрепа“, заявяват от Европейското дружество по клинична микробиология и инфекциозни болести

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email