Обучение за лекари: Съвременна диагностика и лечение на синдрома на раздразненото черво

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Специализираната платформа за лекари – MedicalNews.bg и Български лекарски съюз съвместно създадоха система за електронното и дистанционно продължаващо медицинско обучение (ПМО) – Обучение Medical News (www.edu.medicalnews.bg).

Един от акредитираните видео курсове в системата е на тема “Съвременна диагностика и лечение на синдрома на раздразненото черво” с автор доц. Венцислав Наков, дм от Клиниката по гастроентерология на УМБАЛ “Царица Йоанна – ИСУЛ”, дългогодишен преподавател в Медицински университет – София.

Курсът е подходящ само за лекари, основно гастроентеролози, коремни хирурзи и общопрактикуващи лекари.

Курсът е част от програмата за онлайн продължаващо медицинско обучение за лекари на Български лекарски съюз  и Medical News. Продължителността му е около 25 мин.

Материалите и използваната информация в курса са подготвени през 2018 г.

След курса предстои тест, за преминаването на който е нужен правилен отговор на над 70% от въпросите. При успешно преминаване на теста, всеки участник получава сертификат с 1 кредитна точка за продължаващо медицинско обучение. Ако не преминете успешно теста от първия път, ще имате още 2 опита за полагането му.

За да посетите курса на тема “Съвременна диагностика и лечение на синдрома на раздразненото черво”, посетете edu.medicalnews.bg

Как да влезете в Обучение Medical News 

  1. Напишете edu.medicalnews.bg във Вашия интернет браузер
  2. Ако вече имате регистрация в MedicalNews, натиснете ВХОД и въведете потребителско име (или мейл) и парола
  3. Ако нямате регистрация в MedicalNews – натиснете Регистрация – http://edu.medicalnews.bg/subedu/ и въведете потребителско име, мейл, име и фамилия, УИН, парола и специалност
  4. Изчакайте да Ви проверим в регистъра на БЛС и след одобрението на регистрацията ни ще получите потвърждаващ мейл.
  5. Влезте в профила си.

Обучение за лекари: Съвременна диагностика и лечение на синдрома на раздразненото черво