Вижте всички наградени от 16-тия Международен конгрес по медицински науки – ICMS (ВИДЕО)

На 14 май приключи Международния конгрес по медицински науки за студенти и млади лекари (International Congress of Medical SciencesICMS 2017), организиран в Медицински университет – София от Асоциацията на студентите-медици в България – София. На церемонията по закриването Ректорът на МУ-София проф. Виктор Златков връчи грамотите и наградите на отличените като най-добри в съответните категории.

Победителите от устните сесии категория “Предклиника” са: трето място- Елизабета Ди Власи, на второ- Мария Дикова, а на първо- Георги Котов.

Сред наградените от постерните сесии от “Предклиника” на съответно трето и второ място са Владана Столикович и Марио Емилков, а на най-добър в категорията е Мартин Василев.

Сред най- добре представилите се в устните сесии категория “Терапия” са Теодор Дренски на трето място, Алиша Пиетрас на второ и Кристина Чолакова на първо място.

Трета в категорията постери  “Терапия” е Теодора Стефан,втори е Живко Михайлов, а наградата  най-добра работа е присъдена на Емануела Захариева.

Сред устните сесии в категория „Хирургия” отилените са Станислав Морфов, Фираз Алкав, и Алла Головка, която бе на първо място.

В категорията на постерните сесии на хирургична тематика трети е Никола Симеонов, втора е Ирена Михайлова, а пръв е Венелив Петров.

Отличените  с техните устни презентации дентални медици са Мириам Моллова, която се нареди трета, втората Мери Христиамиан и на първо място Велина Стойкова. Второ място от постерната сесия взе Виктория Милева, а първа бе Марина Митева.

От категорията “Обществено здраве”- устна сесия наградени бяха Ерик Дюпон, Пламена Тодорова, а първо място делят Елвира Товаженянска и Лиана Хайрапечианска.

От постерната сесия в същата категория отличените са Тари Кокадзе, Аска Фулзи и първи бе Методи Донев.

В категорияра “Избор на публиката” победител е Методи Уон, наградата “Най-добър постер” е на Емануела Захариева, а голямата награда „Най-добра устна презентация“ бе връчена на Кристина Чолакова.

Вижте цялото закриване и награждавене :

Д-р Ана-Мария Младенова, Medical News