БТЛ със специален уъркшоп за ударно-вълнова и лазерна терапия

На 13 май в Хотел Метрополитън, София се проведе специализиран уъркшоп, организиран от БТЛ Индъстрийз. Практическото обучение събра специалисти в областта на физиотерапията, които имаха възможността да се запознаят с два от уредите на БТЛ: High Intensive Laser и Shockwave.

Лектор на събитието беше д-р Силвия Паскалева – известен специалист по физикална и рехабилитационна медицина. Д-р Паскалева представи високо-интензивния лазер на БТЛ Индъстрийз, който осигурява дълбочинно проникване в тъканите и ефективно намаляване на болката. Апаратът е широко приложим и може успешно да се използва за лечение както на мускулни контузии, така и на редица дегенеративни заболявания на ставите.

Апаратът за ударно-вълнова терапия е предназначен за борба с мускулно-скелетните болки по неинвазивен начин. Уредът намира широко приложение, подпомагайки оздравителните процеси при хронични състояния на сухожилията и мускулите. Апаратът е изключително удобен за използване от всеки специалист, а до момента е най-мощният преносим апарат за ударно-вълнова терапия на пазара.

Лекционната част бе последвана и от практическа част, на която бе демонстрирано практическо приложение на апаратите върху някои от присъстващите гости.

Всички участници в уъркшопа получиха сертификати от БТЛ Индъстрийз за работа с двата представени апарата на компанията.