Директорът на ЦСМП – София с последно предупреждение за уволнение

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Министърът на здравеопазването д-р Петър Москов издаде заповед за последно предупреждение за уволнение на директора на ЦСМП – София и София-област д-р Георги Гелев заради недостатъчно упражнен контрол, съобщават от МЗ.

Министърът нареди още д-р Гелев да предприеме действия за прекратяване на действащия договор за доставка на горива и второ, в срок от 14 дни д-р Гелев да предприеме необходимите действия, за да осигури редовно зареждане на санитарните автомобили на ЦСМП- София и София-област на територията на съответните общини.

Министър Петър Москов нареди на Дирекцията за нормативно регулиране и обществени поръчки да се подготви проект за изменение на Постановление №385 от 30.12.2015 г. на Министерски съвет и включване на ЦСМП и другите второстепенни разпоредители с бюджетни средства към министъра на здравеопазването в рамковите споразумения за доставка на автомобилно гориво.

Междувременно, вече тече проверка от инспектората на  всички обществени поръчки на всички 145 второстепенни изпълнители към МЗ.

_____________________________________________________

Регистрирайте си профил в Medical News и публикувайте собствени статии ТУК.  Вече сами можете да създавате медицински новини!

Споделете собственото си мнение, коментари и размисли; разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията. Публикувайте и Ваши клинични случаи, оригинални статии, обзорни статии, клинични снимки с въпроси към тях и др.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email