Наша PR агенция с номинация за световно отличие

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Тази година наша PR агенция е сред номинираните в световните награди Eventex Awards, които отличават професионализма на работещите в индустрията.

PR Care е единствената българска агенция, която се нарежда сред претендентите за най-добри в сферата в световен мащаб.

Проектите, с които агенцията участва, са оценявани от 34-ма международни събитийни професионалисти, а церемонията по връчването на наградите ще се състои на 17 март в “Рейнбоу Плаза”, София.

PR Care e малка агенция, която се състои от две дами – Елена Цонева-Папуджиева и Росяна Сотирова. Агенцията се е специализирала в създаването и изпълнението на комуникационни кампании в сферата на здравеопазването и в защитата на социални каузи, споделиха младите дами от агенцията.

______________________________________________________

Регистрирайте си профил в Medical News и публикувайте собствени статии ТУК.  Вече сами можете да създавате медицински новини!

Споделете собственото си мнение, коментари и размисли; разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията. Публикувайте и Ваши клинични случаи, оригинални статии, обзорни статии, клинични снимки с въпроси към тях и др.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email