МУ- София организира Тържествена церемония по повод Международния ден на здравния работник

По повод Празника на научно-изследователската и преподавателска дейност на МУ- София и Международния ден на здравния работник, ръководството на университета организира Тържествена церемония в Софийската опера и балет, която ще се проведе на 06.04.2016 година от 16:30 часа, информират от Студентския съвет.  

Настаняването в операта ще започне от 15:30 часа.

Благодарение на съдействието на Студентски съвет към МУ-София, бяха осигурени 60 безплатни билета за студенти, желаещи да присъстват на Тържествената церемония.

За да получите билет, е необходимо да се регистрирате на следния е-mail: mu_sofia_opera@abv.bg, който ще бъде активиран на 17.03.2016 година след 23:59 часа .

Билет получават първите 60 студенти, които успешно са изпратили е-mail, съдържащ три имена, факултет, курс и факултетен номер не по-рано от 00:00 часа на 18.03.2016 година. С един e-mail може да се запише само един човек.

Списъкът на студентите, които ще получат билет, ще бъде публикуван на сайта и страницата на Студентски съвет към Медицински университет – София, както и на страницата на самото събитие.

______________________________________________________

Регистрирайте си профил в Medical News и публикувайте собствени статии ТУК.  Вече сами можете да създавате медицински новини!

Споделете собственото си мнение, коментари и размисли; разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията. Публикувайте и Ваши клинични случаи, оригинални статии, обзорни статии, клинични снимки с въпроси към тях и др.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email