“Откраднат живот” бе приет положително от повечето лекари

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Вчера по Нова ТВ беше излъчена премиерата на първия български медицински сериал “Откраднат живот”. Интригуващият сюжет, медицинската достоверност и качеството на продукцията определено оставиха положителни впечатления сред българските лекари.

В рамките на днешния ден от Medical News се постарахме да съберем мнението на максимален брой колеги относно сериала. Повечето от тях са на мнение, че с първия си епизод “Откраднат живот”, буди сериозен интерес не само сред общата публика, но и сред медицинското съсловие.

“Днес в клиниката тема номер едно беше новия лекарски сериал”, споделят читателите ни.

В любимец на зрителите се превръща Александър Алексиев в ролята на д-р Александър Василев

“Поведението на д-р Василев в сериала определено вдига реномето на лекарите в обществото. Дори днес една комшийка ми пожела да стана толкова добър лекар, колкото е той”, споделя наш читател, млад лекар с едва няколко месеца стаж.

“Д-р Василев много ми допада. Типичен млад лекар – напорист, умерено нахален, има самочувствие и си знае добре цената”, коментира лекарка, работеща в университетска болница.

“Трехеотомията с химикалка беше малко пресилена, както и организацията в Спешното отделение, но като цяло сериалът е изпипан откъм медицинска гледна точка”, споделя друг наш читател.

Силното начало на сериала още от първите минути направи съпричастни зрителите към  драматичния избор на един баща – избор, който ще предопредели съдбата на много хора.

“Според мен това да размениш две деца в родилното е неприсъщо поведение за един човек, пък, камо ли лекар”, критично споделя читател на Medical News.

Тази вечер от 20 часа по Нова ТВ е втория епизод на „Откраднат живот“, в който зрителите ще срещнат противоречивия образ на героинята на Йоана Буковска-Давидова и ще видят как се заформят взаимоотношенията между главните герои – Калин и Александър, както и първите знаци, които ще покажат ще станат ли приятели, или съперници за сърцето на една жена.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email