Световно признати специалисти в областта на ДЦП ще преглеждат в УМБАЛСМ “Н. И. Пирогов”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Български и руски специалисти в лечението на детска церебрална парализа ще преглеждат безплатно в УМБАЛСМ “Н. И. Пирогов”. Прегледите ще се състоят на 20-ти март от 8.30 до 18.00 часа.

Събитието е част от инициатвата  „Детско здраве – Пирогов” и ще се правят от екипите на Института по клинична рехабилитология в гр.Тула. Специалистите идват у нас в отговор на покана от началника на Клиниката по детска ортопедия и травматология д-р Атанас Кацаров.

Болницата в Тула е популярна в цял свят със специализацията си в лечението на детска церебрална парализа, екипите й водят обучение в мини инвазивния хирургичен метод на Улзибат.

Предварителното записване става на телефон: 02 9154 262, всеки работен ден между 9.00 и 14.00 часа.

__________________________________________________________

Регистрирайте си профил в Medical News и публикувайте собствени статииТУК.  Вече сами можете да създавате медицински новини!

Споделете собственото си мнение, коментари и размисли; разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията. Публикувайте и Ваши клинични случаи, оригинални статии, обзорни статии, клинични снимки с въпроси към тях и др.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email