Международния ден на редките болести предстартово с „Прегръдка за редките болести“

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Националния Алианс на хора с редки болести е част от световната кампания „Прегръдка за редките болести“. Прегърнете ваш приятел, близък, случаен минувач или просто някой, който ви е симпатичен и я посветете на хората с редки болести!

Снимките ще се събират в рамките на една седмица, от 21 февруари, неделя, до 27 февруари, събота. Мотото на кампанията е „Прегръдка за Гинес! Прегръдка за редките болести!“.

Като продължение и разширение на тази кампания, съвместно с Националната организация за редки болести на Хърватия и Сърбия и в сътрудничество с други организации от региона, тази година ние ще се опитаме да счупим  Рекорда на Гинес в категорията „най-голям онлайн фото-албум на прегръдките“. За да постигнем тази цел, трябва да съберем повече от 108,121 снимки за 7 дни.

За да постигнем целите на този проект и да счупим рекорда на Гинес, ние приканваме хората по цял свят да се прегърнат и да качат снимките онлайн. Снимките ще се събират посредством специално предназначена за целта уеб платформа: http://hugforrare.com/ .

Видеоклип на кампанията с английски субтитри можете да видите на:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email