Министър Москов откри реновирано отделение в МБАЛ „Рахила Ангелова“- Перник

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Mинистър Петър Москов откри днес реновираното първо вътрешно отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова“- Перник. Ремонтът е извършен със средства на Министерство на здравеопазването. Поводът беше изключително вълнуващ за министъра, тъй като баща му Стефан Москов е бил дълги години до 1993г. шеф на отделение в същата болница, съобщават от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

Пред входа на болницата Петър Москов говори с представители на младежкото БСП в града в ниждата болният да може лично да контролира разплащанията със НЗОК чрез личен идентификационен код.

След това министър Москов представи в сградата на Областната управа проекта за Националната здравна карта пред директорите на лечебни заведения от Перник и Кюстендил.

_____________________________________________________________

Регистрирайте си профил в Medical News и публикувайте собствени статииТУК.  Вече сами можете да създавате медицински новини!

Споделете собственото си мнение, коментари и размисли; разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията. Публикувайте и Ваши клинични случаи, оригинални статии, обзорни статии, клинични снимки с въпроси към тях и др.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email