Специалисти по репродуктивно здраве ще провеждат прегледи в МБАЛ- Бургас

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Водещи специалисти по репродуктивно здраве ще провеждат прегледи в МБАЛ-Бургас и през месец февруари, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Прегледите за двойки със стерилитет ще се състоят в Звеното по асистирана репродукция към Родилно отделение от 08:30 до 14:00 часа ще приема акушер-гинекологът д-р Георги Николов. На 15 и 16 февруари от 10:00 до 14:00 часа ще преглежда д-р Павлета Табакова.

За двойките, посещаващи Звеното за първи път, прегледите на 15 февруари са безплатни. Останалите са регулярни и са за проследяване на състоянието на пациенти, на които предстоят или, които вече са се подложили на процедури. 

И за двата вида прегледи е необходимо предварително записване. Препоръчително е двойките да носят със себе си стари изследвания, ако са си правили такива.

Звеното по асистирана репродукция е единственото в Бургаска област, в което изследванията, консултациите и самите процедури се правят на място и не е необходимо на двойките да пътуват до съседни градове.

В зависимост от състоянието на пациентките се извършват няколко вида процедури, сред които: вътрематочна инсеминация със сперматозоиди от партньора или от донор, класическо ин витро оплождане, ICSI, замразяване на гамети и ембриони и др.

________________________________________________________________

Регистрирайте си профил в Medical News и публикувайте собствени статииТУК.  Вече сами можете да създавате медицински новини!

Споделете собственото си мнение, коментари и размисли; разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията. Публикувайте и Ваши клинични случаи, оригинални статии, обзорни статии, клинични снимки с въпроси към тях и др.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email