Пациент в нетрезво състояние нападна лекар в Пловдив

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Медик от Бърза помощ е бил нападнат с нож от пиян пациент пред Спешното отделение, съобщиха от УМБАЛ “Свети Георги”- Пловдив.

Тази сутрин мъжът бил открит паднал върху релсите на Централна гара във видимо нетрезво състояние. Екип на Бърза помощ го прибрал и се насочил към многопрофилната болница. В линейката пациентът се свестил и започнал да буйства. Когато пристигнали пред Спешното и медиците се опитали да го изкарат от автомобила, той извадил от сака си нож и порязал ръката на лекаря.

Нараняването не е сериозно, засегнат е леко пръст на медика, уточниха от УМБАЛ “Свети Георги”. Нападателят е задържан и е откаран в полицейското управление.

__________________________________________________________________

Регистрирайте си профил в Medical News и публикувайте собствени статииТУК.  Вече сами можете да създавате медицински новини!

Споделете собственото си мнение, коментари и размисли; разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията. Публикувайте и Ваши клинични случаи, оригинални статии, обзорни статии, клинични снимки с въпроси към тях и др.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email