Най-сексапилният лекар в света има 1 милион последователи в Instagram и търси любовта

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Красив лекар от Ню Йорк се радва на над 1 милион последователи в Instagram. Причината, поради която пуска свои снимки в социалната мрежа, е любопитна – той събира пари за благотворителност в партньорско с приложението за срещи Coffee Meets Bagel.

Д-р Михаил Варшавски, когото на кратко наричат д-р Майк, вече втора година практикува като семеен лекар в Медицинския център в Съмит. Освен това е предприемач и филантроп. Михаил е на 26 години и изглежда като истински модел. Миналата година списание People го обяви за най-сексапилния жив лекар на планетата.

Профилите му в Instagram, Facebook и Twitter са залети от последователи, харесвания и коментари. В момента Варшавски се опитва да превърне интернет популярността си в нещо полезно. Той дава на търг награда – уикенд с един щастливец победител, пътуване до Ню Йорк, отсядане в 4-звезден хотел, вечеря в ресторант със звезда Мишлен. Всички дарения ще отидат за благотворителност.

Варшавски ръководи фондация, която помага на студенти да постигнат целите си в образованието. Продължете да четете и се запознайте отблизо с д-р Майк! Това е д-р Михаил Варшавски, втора година семеен лекар

“Лекарите са популярни сред жените”, споделя пред Daily Mail Варшавски. По думите му медицината е професия, която изисква посвещение. Това показва на жените, че умееш да бъдеш лоялен. Не е ли това едно от най-важните неща, които жените търсят в една връзка?

4(1600)

2(1932)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email