A-Derma представи нов продукт, подходящ за практиката на дерматолози, естетични лекари, фармацевти и хирурзи

Дерматологични лаборатории A-Derma представиха нов продукт – EPITHELIALE A.H DUO – подходящ за ежедневната работа на дерматолозите, естетичните лекари, фармацевтите и всички видове хирурзи.

Еpitheliale A.H Duo e с нова формула за увредена кожа с Cicahyalumide® – ексклузивен и патентован комплекс за двойна ефикасност: ултра-бързо възстановяване, което ограничава риска от остатъчни следи, благодарение на следните съставки:

  • ДИПЕПТИД L-ALANINE-L-GLUTAMINE – познат с регенериращи организма свойства, приет перорално или при интравенозно въвеждане, учените от Научно-изследователският център Пиер Фабр доказват и локалното му действие, на ниво кожа: 100% повишаване на миграцията на кератиноцити и 48% стимулиране на пролиферацията на фибробластите (in vitro тест).
  • КЪЛНОВЕ ОТ ОВЕС RHEALBA® – задейства клетъчната миграция, организира пролиферацията на кератиноцити и стимулира производството на колаген.
  • ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА – стимулира миграцията на кератиноцити и поддържа необходимата влажност, за да се избегне образуването на крусти.

Безпрецедентна доказана ефикасност

Еpitheliale A.H Duo е с абсолютно доказана ефикасност. In vitro оценката на синергичното действие на трите съставки от комплекса CICAHYALUMIDE® показва повишаване на миграцията на кератиноцитите с 380 %.

Възстановяването е без риск от остатъчни следи – без хиперпигментации, без зачервявания и без релеф.

Резултатите са видими от следния пример, където е видима разликата между възтановяването на нетретирана кожа (снимки на горния ред) след лазерно лечение на 4я, 8я, 12я и 22я ден и възстановяването на кожа третирана с EPITHELIALE A.H DUO (долен ред):

epitheliale effect

Освен това, текстурата е специфична, интелигентна и мулти-ефективна, което допринася за ефикасността:

  • Ултра-плъзгаща се – за апликация без болка;
  • Гелообразна – осигурява оптимална хидратация и ускорява възстановяването;
  • Богата на хидратиращи агенти – за нежност и комфорт.

Vizia EpithelialeВ допълнение на това Дерматологични лаборатории A-Derma са помислили и за интелигентността на опаковката – туба със специален накрайник за прецизно нанасяне и клапа против връщане, за да се ограничи съдържанието на консерванти.

Epitheliale A.H DUO е надеждна грижа за дерматолози, естетични лекари, фармацевти и хирурзи, с ефикасност, безопасност и прецизност за възстановяване след процедури (шевове, фракциониран лазер или такъв при хиперпигментации, премахване на татуировки, криотерапия, пилинги, дермоабразио, IPL, мезотерапия, неинвазивен лазер…), както и при ежедневни повърхностни раздразнения и увреждания на кожата, в резултат от външни фактори.

Възстановяващият крем от ново поколение с подпис A-DERMA се предлага от ноември 2015 в туба 40 мл на препоръчителна цена 23,90лв.

Дерматологични лаборатории A-Dermaвинаги на върха на иновацията

Марката пионер в растителната дерматология с отношение към уязвимата кожа,…

Уникален и ексклузивен, Овес Rhealba® е селектиран от Лаборатории Pierre Fabre измежду 80 вида овес. В младите стръкчета, кълнове на точно 12 седмици, e установeна максимална концентрация на сапонини и флавоноиди, имунорегулиращи и противовъзпалителни съставки.

…към околната среда…

Продуктите A-Derma са разработени съобразно Ботаническата Експертиза Пиер Фабр, подход признат за отговорно развитие. За да бъде съхранена природата, Овесът Rhealba® е култивиран според нормите на биологичното земеделие в Югозападна Франция, на специално посветено за тази цел място. Заводът за производство е сертифициран „Високо Качество за Околната среда”, иновация в козметичната индустрия.

*Статията е с рекламна цел