Ново топикално тъканно лепило демонстрира отлични резултати

GluStitch® Twist е ново цианоакрилно тъканно лепило, предназначено за локално затваряне на разрези и разкъсвания, показващо отлични резултати и профил на безопастност.

Освен отличния си ефект GluStitch® Twist е и на много по-ниска цена в сравнение с другите тъканни лепила на пазара. Свързва се много бързо и силно към кожата.

До началото на септември българските лекари имат уникалната възможност да поръчат GluStitch® Twist на преференциални цени (за повече информация и поръчки вижте банера най-горе на страницата).

Тъканното лепило се предлага под формата на лесни за използване тубички от 0,5 мл за еднократна употреба в пакети от 6 или 12 ампули. Лепилото е стерилно и може да бъде както виолетово, така и прозрачно.glue 3

Тъканното лепило GluStitch® Twist се използва за повърхностно затваряне на хирургични разрези и травматични разкъсвания на кожата. Изискванията за употребата му са мястото на увреда да е с ниско съпротивление, да е почистено много добре и да има лесни за сближаване кожни ръбове. GluStitch® Twist може да се използва заедно и с дълбоки дермални шевове (но не и вместо тях).

Лепилото е изключително лесно за употреба. Първо се премахва капачката на ампулата чрез завъртане, след това ръбовете на раната трябва да се сближат плътно един до друг и лепилото се поставя равномерно по дължината им, така че да създаде равномерен слой, който полмеризира и образува филм. Този филм свързва противоположните кожни ръбове на раната и я затваря.

И разбира се най-важното за GluStitch® Twist е, че е изключително ефективно и на много по-ниска цена от другите тъканни лепила на пазара. Повече информация за лепилото можете да намерите на www.glustitch.com/twist

За поръчка на GluStitch® Twist със специални за България отстъпки:
Тел.:+44 7926866774
Мейл: info@darpewealth.co.uk

glueinstructions

Представяме на Вашето внимание и някои често задавани въпроси при употребата на GluStitch® Twist:

Колко време след апликацията започва да действа GluStitch® Twist?

Влажността е инициатор на полимеризацията. Благодарение на естествена увлажненост на кожата и на нейните белтъци, лепилото ще започне да действа след около 20 секунди.Нужно е да бъдат нанесени няколко слоя.

Колко време е нужно до стои GluStitch® Twist?

Между 7 и 10 дни, когато са нанесени няколко слоя.

Резорбира ли се GluStitch® Twist?

Не. GluStitch® Twist ще се отлепи от самосебе си след 7-10 дни.

Може ли GluStitch® Twist да се поставя между кожните ръбове и в самата рана?

Не! GluStitch® Twist трябва да се използва само топикално – върху събраните кожни ръбове.Ако се постави между ръбовете или в самата рана, ще полимеризира и ще създаде бариера, предотвратяваща лечебния процес.

Защо изобщо трябва да предпочетем GluStitch® Twist като топикално тъканно лепило?

Защото е безопасно, ефективно и много по-евтино в сравнение с другите марки на пазара. Лепилото ще помогне на раната да заздравее бързо като ще намали значително риска от оставане на белег, а едновременно с това ще ви спести време и пари.

* Статията е с рекламна цел.