Темите за юни на Medical News са неврология и гастроентерология

Уважаеми колеги,

Рубриката на Medical News – „Тема на месеца“ набира все по-голяма популярност. Всеки ден в нея се регистрират десетки лекари, фармацевти и стоматолози.

В  „Тема на месеца“ се публикуват оригинални научни статии, абстракти, обзори, клинични случаи и резултати от клинични проучваниясвързани със съответни медицински специалности.

Темите на месец май са гастроентерология и неврология. За да ги следите, натиснете ТУК.

За да имате достъп до статиите от рубрика „Тема на месеца“, моля регистрирайте се на http://medicalnews.bg/loginmn/ или влезте в профила си – http://medicalnews.bg/profilemn/. По този начин ще получите и достъп до седмичния ни бюлетин „Медицински новини“, който ще получавата на мейла си.

Можете да ни изпращате разработките си на press@medicalnews.bg.

Не е проблем да публикуваме и Ваши статии излизали вече в български или международни списания, които бихте искали да споделите с голямата ни аудитория от български медици.

Също така, можете да използвате платформата ни, за да споделите собственото си мнение, да коментирате актуалното от деня или да разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията.

В допълнение на това, на сайта ще се публикуват периодично и специализирани статии от всички медицински специалности, до които достъп ще имат само регистрирани потребители.

Темите на следващия месец – юли са УНГ и офталмология.

Линк към всички статии от секция Неврология Medical News

Линк към всички статии от секция Гастроентерология Medical News

С уважение,

Екипът на Medical News