Очаквайте на 7.04 – уебинар на тема „Сърдечно съдова система и хиперсимпатикотония“ (ВИДЕО)

На международния ден на здравния работник, 7-ми април, от 18:00 часа на www.edu.medicalnews.bg ще се проведе уебинар „на живо“ на тема „Сърдечно съдова система и хиперсимпатикотония“. Лектор на събитието е д-р Рада Прокопова, началник на Кардиологично отделение към клиника по вътрешни болести в УМБАЛ „Св. Анна“, а организатор е фармацевтична компания Мерк.

Всички знаем, че сърдечно-съдовата система страда от хиперсимпатикотонията. Тя самата има сериозни последствия, когато имаме хиперсимпатикотония, когато имаме нарушен вегетативен баланс, а в голяма част от случаите, тя самата е извор на нарушен вегетативен баланс“, съобщава д-р Прокопова, канейки всички лекари, интересуващи се от темата да се регистрират за уебинара.

„Това, с което ще ви запознаем, е хиперсимпатикотония, хипертония, и сърдечно-съдови заболявания. Мисля, че темата в момента е доста насъщна и ще бъде интересна на всички, защото при всеки един стрес, бил той хроничен, или остър, се проявяват множество проблеми, които до този момент са били на заден план при хората, не са били чак толкова засилени, не са ги водили на лекар. Сега ще започнат хипертоничните кризи, тревожните разстройства, съпроводени с хипертонични реакции, изява на ритъмни нарушения, на сърдечно-съдови проблеми въобще“, допълва още лекторът на уебинара.

Д-р Прокопова смята, че на фона на тази епидемия от коронавирус не бива да забравяме, че хората имат и други проблеми, че никой не е отменял останалите заболявания, и може би една част от тях ще бъдат също в центъра на нашите усилия при овладяването на същата тази, иначе толкова важна за всички ни епидемия.

За да гледате уебинара „на живо“ е нужна регистрация на Medical News или на edu.medicalnews.bg

Как да влезете в Обучение Medical News 

  1. Напишете edu.medicalnews.bg във Вашия интернет браузер
  2. Ако вече имате регистрация в MedicalNews, натиснете ВХОД и въведете потребителско име (или мейл) и парола
  3. Ако нямате регистрация в MedicalNews – натиснете Регистрация – http://edu.medicalnews.bg/subedu/ и въведете потребителско име, мейл, име и фамилия, УИН, парола и специалност
  4. Изчакайте да Ви проверим в регистъра на БЛС и след одобрението на регистрацията ни (отнема 2-3 минути) ще получите потвърждаващ мейл.
  5. Влезте в профила си.
  6. Гледайте „на живо“ уебинара на 7-ми април.

BG/CONCO/0420/0029

BG/NONCMCGM/0420/0005