Тази седмица предстои виртуално медицинско кариерно изложение

Най-успешното медицинско изложение за търсене на работа в Европа –ExpoMedics ще се проведе под формата на виртуално изложение. Участието е напълно безплатно, като е нужна само регистрация на следния ЛИНК.

По план изложението ще се проведе онлайн на следния ЛИНК за медиците във Варна на 27.03.2020, на 28.03.2020 за медицинските специалисти от София и на 29.03.2020 за тези от Пловдив.

Кариерното изложение дава възможност на българските лекари и медицински сестри да намерят нови предизвикателства за развитие на тяхната професионална кариера.

На онлайн изложението всеки български медик ще може да контактува дистанционно с работодатели от цяла Европа и да подава документи за работа.

На ExpoMedics медиците ще се срещнат онлайн с представители на фирми, предлагащи възможности за работа и специализация във Великобритания, Ирландия, Германия, Швеция, Дания, Норвегия, Франция, Белгия, Австрия, Швейцария и Обединените арабски емирства .

Участващите на събитието компании съдействат за оформянето на всички документи нужни за работа в чужбина, осигуряват езикови курсове и подпомагат в планирането на кариерата на всеки един кандидат.

ExpoMedics е подходящо за лекари от всички области на медицината, лекари, търсещи специализация, медицински сестри, физиотерапевти, рентгенови лаборанти, студенти по медицина и други здравни специалисти.