АГ и педиатрия са темите на Medical News за март

Уважаеми колеги,

Рубриката ни  „Тема на месеца“ е вече в петата си година, като се доказа като една от най-любимите на българските медици.

В  „Тема на месеца“ се публикуват оригинални научни статии, абстракти, обзори, клинични случаи и резултати от клинични проучвания свързани със съответни медицински специалности.

Миналия месец се фокусирахме на темите ендокринология и нефрология като представихме на вашето внимание над 30 статии от тези специалности.

Темите на месец март 2020 са АГ и педиатрия. За да ги следите, натиснете ТУК.

За да имате достъп до статиите от рубриката, моля регистрирайте се на http://medicalnews.bg/profile/login/. По този начин ще получите и достъп до седмичния ни бюлетин „Медицински новини“, който ще получавата на мейла си.

Освен това, всеки от Вас може да ни изпрати собствени статии или клинични случаи, свързани с темата на press@medicalnews.bg.

Не е проблем да публикуваме и Ваши статии и случаи излизали вече в български или международни списания, които бихте искали да споделите с голямата ни аудитория от български медици.

В допълнение на това, на сайта ще се публикуват периодично и специализирани статии от всички медицински специалности, до които достъп ще имат само регистрирани потребители.

Линк към всички статии от секция АГ Medical News

Линк към всички статии от секция Педиатрия Medical News

През април очаквайте темите алергология, дерматология и гастроентерология.

С уважение,

Екипът на Medical News