Най-ефективното медицинско кариерно изложение отново във Варна, София и Пловдив

Най-успешното медицинско изложение за търсене на работа в Европа –ExpoMedics стъпва отново в България. Събитието ще се проведе във Варна на 27.03.2020 (петък) от 12.00 до 18.00 ч в хотел Голдън Тюлип, на 28.03.2020 (събота) в Гранд Хотел София в София от 11.00 до 17.00 ч. и на 29.03.2020 (неделя) в Пловдив в Гранд Хотел Пловдив, отново от 11.00 до 17.00 ч.

Кариерното изложение дава възможност на българските лекари и медицински сестри да намерят нови предизвикателства за развитие на тяхната професионална кариера.

На ExpoMedics медиците се срещат с представители на фирми, предлагащи възможности за работа и специализация във Великобритания, Ирландия, Германия, Швеция, Дания, Норвегия, Франция, Белгия, Австрия, Швейцария и Обединените арабски емирства . Освен това ще се предлагат и работни предложения за медици в България.

Участващите на събитието компании съдействат за оформянето на всички документи нужни за работа в чужбина, осигуряват езикови курсове и подпомагат в планирането на кариерата на всеки един кандидат.

ExpoMedics е подходящо за лекари от всички области на медицината, лекари, търсещи специализация, медицински сестри, физиотерапевти, рентгенови лаборанти, студенти по медицина и други здравни специалисти.

В допълнение на това, всеки посетил събитието ще получи информация за безплатни езикови курсове.

Участието във форума е безплатно, необходима е само регистрация на следните линкове:

Варна

София

Пловдив