Кардиология и ендокринология са темите за октомври на Medical News

Уважаеми колеги,

Рубриката на Medical News – „Тема на месеца“ набира все по-голяма популярност. Всеки ден в нея се регистрират десетки лекари, фармацевти и стоматолози.

В  „Тема на месеца“ се публикуват оригинални научни статии, абстракти, обзори, клинични случаи и резултати от клинични проучвания свързани със съответните медицински специалности.

Миналия месец се фокусирахме на темите неврология и психиатрия като представихме на вашето внимание над 30 статии и интервюта от тези специалности.

Темите ни за месец септември са кардиология и ендокринология. За да ги следите, натиснете ТУК.

Именно днес стартира и XV Национален конгрес по кардиология в НДК, който ще предложи най-новите достижения в кардиологичната наука, за част от които ще прочетете на страниците на Medical News,

За да имате достъп до статиите от рубриката, моля регистрирайте се на http://medicalnews.bg/loginmn/

Освен това, всеки от Вас може да ни изпрати собствена статия, която да публикуваме на сайта, като ни пише на press@medicalnews.bg.

Не е проблем да публикуваме и Ваши статии излизали вече в български или международни списания, които бихте искали да споделите с голямата ни аудитория от медици.

В допълнение на това, на сайта ще се публикуват периодично и специализирани статии от всички медицински специалности, до които достъп ще имат само регистрирани потребители.

Темите на следващия месец – ноември са онкология и инфекциозни болести.

С уважение,

Екипът на Medical News