Събития и семинари за кариерни възможности в медицината ще се проведат в 7 града

MedPharm Careers е най-голямото по рода си медицинско изложение за търсене на работа в Европа, където стотици здравни специалисти намират възможности за развитие на тяхната професионална кариера.  Тази година есенното издание на  MedPharm Careers ще се състои в над 20 европейски страни.

В България ще се проведе едно изложение и шест семинара:

Пловдив (семинар) – 21.09 – хотел Лайпциг – 11:00 – 16:30

София (изложение) – 22.09 – хотел Рила – 11:00 – 18:00

Стара Загора (семинар)  – 27.09 – хотел Ефир – 15:00 – 19:00

Бургас (семинар)  – 28.09 – хотел Аква – 11:00 – 16:30

Варна (семинар)  – 29.09 – хотел Графит – 11:00 – 16:30

Русе (семинар)  – 30.09 – хотел Рига – 13:00 – 18:00

Плевен (семинар)  – 01.10 – хотел Балкан – 13:00 – 18:00

По време на семинарите ще бъде предоставена най-актуалната информация в момента за възможностите за работа в България и в чужбина за здравни специалисти. След всяка лекция е предвидена и дискусия с въпроси и отговори. Семинарите ще засегнат следните теми:

  1. Какви възможности за работа по света имат лекарите в момента?
  2. Как да научим ефективно медицински английски?
  3. Какви възможности за специализация в България и в Европа имат младите лекари?
  4. Какви възможности за работа по света имат медицинските сестри?

medpharm 2В София, освен семинарите, ще се проведе и традиционното изложение MedPharm Careers, на което медиците ще могат да се срещнат с представители на фирми, предлагащи възможности за кариерно развитие във Великобритания (ID Medical), Германия, Франция и Швейцария (EGV Recruitment), Скандинавския полуостров (MediCarrera) и в България (Comac Medical). Изброените компании съдействат за оформянето на  всички документи нужни за работа в чужбина, осигуряват езикови курсове и подпомагат в планирането на кариерата на всеки един кандидат. Comac Medical предлага възможности за развитие в сферата на клиничните проучвания.

Освен това на събитието ще бъде представен и най-добрият онлайн курс по медицински английски в света (Medical English 24), за който всеки посетител ще получи 20% отстъпка.

Също така, всеки присъствал на изложението и семинарите ще получи безплатни броеве на списанията MD, MedINFO и MedPharm Magazine и ще има възможността да се запознае с най-новите медицински книги и учебници, представени на щанда на Educational Centre.

На събитията, като официален медиен партньор, щанд ще има и най-големият специализиран медицински портал в страната – MedicalNews.bg.

Участието във форума е безплатно, необходима е само регистрация на: http://www.medpharmjobs.com/fairs/BG

На сайта можете да намерите и програмата на всяко едно събитие.