Он-лайн училище по онкология за студенти и млади лекари

blue cells Клуб „Млад Онколог“ съвместно с MySurgery.bg организират първото по рода си онлайн училище по онкология, а именно OncoAcademy. Досегашният двугодишен опит на организаторите от провеждането на факултативно обучение по медицинска онкология към МУ София, показа голям интерес от страна на студентите и много добри резултати от положения тест в края на курса. Затова те решават да дадат възможност на повече студенти по медицина и млади лекари в България да научат повече за тази специалност. Он-лайн училището ще се проведе под формата на 3-месечен видео-лекционен курс по медицинска онкология.

Предвидени са два модула – първият започва от Февруари 2013 и ще продължи до края на април 2013. Лекциите ще бъдат активни до края на месец Април, след което студентите, които желаят, ще положат тест за първо ниво. Трима от участниците с най-добър резултат ще получат покана, като ще им бъдат поети всички разноски, за участие на Третата международна среща на Клуб Млад Онколог – ГИСТ и Саркоми – терапевтични възможности и предизвикателства,която ще се състои от 17-19.05.2013 в Комплекс РИУ Правец.

Всички участници, положили изпит, ще получат сертификат от Клуб Млад Онколог, който ще бъде акредитиран от Български лекарски съюз.

За повече информация: http://oncoacademy.com/