Очаквайте тази сряда – уебинар на тема: „Новости в препоръките за предсърдно мъждене от Европейското кардиологично дружество 2020 и мястото на НОАК в тях“

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Уебинар, организиран от фармацевтична компания Байер, на тема: „Новости в препоръките за предсърдно мъждене от Европейското кардиологично дружество 2020 и мястото на НОАК в тях“ , ще се проведе на 07-ми октомври (сряда) от 18.30 часа на www.medicalnews.bg.

Модератор на събитието ще бъде доц. д-р Мария Токмакова –УМБАЛ “Свети Георги” Пловдив. Лектори ще бъдат д-р Васил Трайков – МБАЛ „Аджибадем Сити клиник Токуда Болница“ и Проф. д-р Иван Груев – НМТБ „Цар Борис III” София.

По време на уебинарът лекторите ще представят новия Подход за по-добра грижа при ПМ [Atrial Fibrillation Better Care (ABC) approach], който надгради концепцията за петте вида обстоятелства изграждащи интегрирано поведение при ПМ от 2016 г. Новостите са изцяло насочени към допълнително подобряване на цялостното лечение на пациенти с предсърдно мъждене и акцентират на ролята на пациента като ключова фигура в постигането на заложените цели на лечение.

Лекторите ще представят актуализацията на препоръките под формата на дискусия и се надяват на активност от страна на участниците в уебинара.

За да гледате уебинара „на живо“ е нужна регистрация на Medical News!

Как да влезете в Medical News:

1.            Напишете www.medicalnews.bg във Вашия интернет браузер

2.            Ако вече имате регистрация в MedicalNews, натиснете ВХОД и въведете потребителско име (или мейл) и парола.

3.            Ако нямате регистрация в MedicalNews – натиснете Регистрация – www.medicalnews.bg/registration  и въведете потребителско име, мейл, име и фамилия, УИН, парола и специалност.

4.            Изчакайте да Ви проверят в регистъра на БЛС и след одобрението на регистрацията  (отнема 2-3 минути) ще получите потвърждаващ мейл.

5.            Влезте в профила си.

6.            Гледайте „на живо“ уебинара на 7 октомври.