От 7 до 9 октоври изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА отваря врати в Интер Експо Център

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

„Всички необходими здравни мерки, предвидени от изискванията на властите в условията на ситуация с COVID-19, ще бъдат взети“, коментират организаторите. Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА ще се проведе за 54-и път от 7 до 9 октоври в Интер Експо Център. Професионалната бизнес платформа отново ще посрещне специализираната публика от България и чужбина, в пълно съотвествие с разпорежданията на българските здравни институции и всички международни изисквания.

С променената и усложнена в глобален план ситуация, всички ние – изложители, посетители, организатори, лектори и професионалисти – осъзнаваме, колко важно е да запазим изложенията като сигурно и безопасно място за срещи и правене на бизнес, като най-бързата писта за постигане на икономическо възстановяване на страната. В ситуацията на следкризисно възстановяване, специализираното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА дава възможност на фирмите от бранша в България, с използване на по-малък финансов ресурс, да достигнат до голям обем от предлагани бизнес възможности за договаряне и генериране на знания и нови възможности.

„Първоначално планираните дати на провеждане на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА за 2020 година бяха 13 – 15 май. След възникването на пандемията, породена от COVID-19, променихме периода на изложенията за есента на тази година, с основната цел да осигурим възможност за професионална среща на бранша в рамките на специализираните изложения“, посочват организаторите.

Лечението не трябва да се отлага

Навременното лечение ще бъде сред акцентите на съпътстващата програма.

В семинарна зала в изложбена зала 3 ще се проведат и редица презентации и демонстрации, организирани от компаниите, обвързани с дейността им и продуктите, които предлагат на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА.

Броени дни ни делят от 54-ото издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА и подготовката за него е в разгара си. Информация за всички новости и възможности, които очакват сектора, може да получите в сайта на изложението bulmedica.bg.