Предстои уебинар на тема: „Персонализирана защита за пациентите с ВТЕ. От аргументите до клиничната практика“ (ВИДЕО)

Уебинар, организиран от фармацевтична компания Байер, на тема: „Персонализирана защита за пациентите с венозен тромбоемболизъм (ВТЕ). От аргументите до клиничната практика”, ще се проведе на 30 септември (сряда) от 17.30 часа в специализираната платформа за лекари – www.medicalnews.bg.

Модератор на събитието ще бъде доц. Евелина Пазванска – анестезиолог в 4-МБАЛ – София.

В програмата на семинара са включени две теми: „Продължителна антикоагулантна терапия на рецидиви на рецидиви на ВТЕ“ и „Антикоагулантно лечение и профилактика на карцином-асоциирана тромбоза“

Лектори на събитието ще бъдат известни специалисти в сърдечно-съдовата патология  – проф. Детелина Луканова – началник Отделение по ангиология към Национална кардиологична болница – София, и доц. Людмила Владимирова – кардиолог от УМБАЛ Св. Георги – Пловдив. Те ще представят клинични случаи, чрез които ще запознаят аудиторията и ще коментират най-важните аспекти от темите в програмата на семинара.

„Задачата на този уебинар е да се запознаем с доказателствата от ключови проучвания и с препоръките на съвременните ръководства, които ни помагат да вземаме оптимални и аргументирани решения за антикоагулантната терапия, за да осигурим персонализирана грижа за всеки наш пациент с ВТЕ“, коментира доц. Пазванска.

Семинарът е на сочен към всички медицински специалисти, имащи интерес и занимаващи се с лечението и профилактиката на пациенти с ВТЕ.

Лекторите се надяват на активност и коментари от страна на участниците в уебинара, както и да споделят мнението и личния си опит от дългогодишната им практика с директните антикоагуланти.

За да гледате уебинара „на живо“ е нужна регистрация на Medical Newshttp://medicalnews.bg/registration/

Как да влезете в Medical News:

  1. Напишете medicalnews.bg във Вашия интернет браузер
  2. Ако вече имате регистрация в MedicalNews, натиснете ВХОД – http://medicalnews.bg/login/  и въведете потребителско име (или мейл) и парола.
  3. Ако нямате регистрация в MedicalNews – натиснете Регистрация – http://medicalnews.bg/registration/  и въведете потребителско име, мейл, име и фамилия, УИН, парола и специалност.
  4. Изчакайте да Ви проверим в регистъра на БЛС и след одобрението на регистрацията ни (отнема 2-3 минути) ще получите потвърждаващ мейл.
  5. Влезте в профила си.
  6. Гледайте „на живо“ уебинара на 30 септември
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email