Новият брой на „Здравен Навигатор-Онкология“: Добавките и опасните им „чудотворни“ действия, PET/CT и още

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Излезе вторият за годината брой на специализираното списание „Здравен Навигатор-Онкология“. В него специалистите ще могат да си припомнят защо трябва да са по-комуникативни, а дори и по-настойчиви с пациентите с ракови заболявания, които в желанието си да оздравеят или да подобрят начина си на живот, прибягват често до наистина опасни или със съмнителен произход хранителни добавки и пр.

В подробности по темата – разказа в интервю пред нас един от най-опитните и известни медицински онколози – проф. д-р Асен Дудов, председател на Българското онкологично научно дружество.

В броя ще имате възможност да прочетете още за новата придобивка на УМБАЛ „Александровска“ – „Галиевата лаборатория“, на която се възлагат много надежди по отношение на лечението на невроендокринните тумори и на рака на простатата. А също – какви са съвременните възможности на хибридните методи и защо все по-често специалистите ще „се консултират с тях“.

Успоредно с това – ще разберете какви успехи постигнаха наши специалисти по време на тазгодишното издание на ASCO – въпреки пандемията.

А също – какви са иновативните възможности за лечение на една или друга локализация, благодарение на направените от фармацевтичната индустрия пробиви.

Приятно четене!

Четете броя онлайн ТУК.

Мария Радмилова, главен редактор

Новият брой на „Здравен Навигатор-Онкология“: Добавките и опасните им „чудотворни“ действия, PET/CT и още