Кандидатурите за International Medis Awards 2020 са отворени

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

За седма поредна година фармацевтична компания Medis обяви началото на конкурса за изключителни постижения в медицината и фармацията – International Medis Awards.

„Науката никога не почива, следователно ние, също като многобройните лекари, не се отказахме и останахме предани към науката и новите открития. Осъзнаваме колко е важно да продължим да признаваме и да награждаваме върховите постижения на нашите експерти. Дови и в тези времена на несигурност“, споделят организаторите.

От понеделник, 15 Юни 2020, до понеделник, 28 Септември 2020, изследователи, които са публикували своите изключителни научни трудове в деветте открити терапевтични области, могат да кандидатстват за International Medis Awards. Приносът трябва да бъде публикуван в международни научни публикации с коефициент на въздействие (ИФ) 1,5 или по-висок между 1 септември 2019 и 31 август 2020.

Лекари и фармацевти от Австрия, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Унгария, Черна гора, Северна Македония, Сърбия и Словения могат да представят своите експертни приноси за следните области: гастроентерология, гинекология, интензивна терапия и анестезиология, неврология, офталмология, педиатрия, фармация , пулмология и алергология, или ревматология.

Експертна група от девет членове под ръководството на словенския ревматолог проф. Д-р Матия Томчич ще избере от 18 финалисти девет победители в отделна медицинска област. Победителите ще бъдат обявени в четвъртък, 26 ноември 2020 г.

Как премина миналогодишното награждаване на победителите можете да видите тук.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email