Проф. Росен Николов: Резултати от клинично наблюдение за хепатопротектор „Силимарин МАКС“ при пациенти със стеатоза (ВИДЕО)

В периода 29-30 ноември се проведе V Национална конференция по хепатология под надслов „Портална хипертония” в зала 8 на НДК, където се събраха специалисти от цялата страна, за да обменят опит.

Един от изнесените симпозиуми бе на фармацевтична компания Walmark на тема: „Резултати от клинично наблюдение за хепатопротектор „Силимарин МАКС“ при пациенти със стеатоза“, представена от Проф. Росен Николов.

В презентацията той акцентира върху заболяванията на черния дроб, механизмът на действие на Силимарин МАКС, както и резултати от терапията с продукта при пациенти с чернодробна стеатоза.

Проф. Росен Николов е началник на  Клиника по гастроентерология, УМБАЛ „Св. Иван Рилски“, София. Интересите и уменията му включват ендоскопска терапия на варици на хранопровода, балонна дилатация на стенози в гастроинтестиналния тракт, макробиопсия и мукозна резекция, ретроградна холангиопанкреатография и свързаните с нея терапевтични процедури, и други.

Видеото можете да гледате тук:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email