Д-р Валери Велев към абсолвентите: Никога не се примирявайте с низки хора на високи позиции

Един от най-уважаваните асистенти в Медицински университет-София, д-р Валери Велев, дм от Катедрата по инфекциозни болести се обърна към най-младите си колеги от Випуск 2017 на МУ-София, които вчера получиха дипломите си на тържествена церемния, чрез социалните мрежи и Medical News:

Честито на всички млади лекари получили днес (б.р. вчера на 19.01) дипломите си от МУ-София! Поздравления за огромния труд, който положихте, за вярата която имахте и имате в едно по-добро бъдеще. За това, че сте умни и упорити в името на медицината и хуманността.

Не забравяйте, че сте избрали пътя на медицината първо заради себе си и собственото си удовлетворение и после за да служите някому.

За жалост личният ви празник, най-големият ви триумф в обучението, е белязан от нещо ужасно (б.р. – нахлуването на антимафиоти и ДАНС с МУ-София).

Никога не се примирявайте с низки хора на високи позиции. Никога не позволявайте да се гаврят с труда и каузата ви за пари или власт. Бъдете непримирими с тези, които заради лично облагодетелстване цапат името на нашата Алма Матер.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email