Лекар от УМБАЛ „Света Анна” е бил пребит пред дома си

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Медик от УМБАЛ „Света Анна”- София е бил нападнат и пребит пред дома си в столичния квартал „Бели брези” тази сутрин, съобщиха от полицията и от лечебното заведение. В момента негови колеги се борят за живота му.

Пострадалият е проф. Стефан Станчев, на 58 години, началник на Клиниката по ортопедия и травматология в лечебното заведение.

От болницата съобщиха, че проф. Станчев е с черепно-мозъчна травма, лицево–челюстна травма и травма на окото и има опасност от загуба на зрението. В момента екип от негови колеги от “Св. Анна” го оперира.

От МВР уточниха, че лекаряте бил нападнат с метални прътове от двама маскирани.Сигнал за инцидента е подаден в полицията тази сутрин към 7.20 часа.

Пристигналият на място полицейски екип заварил пострадалия в безпомощно състояние. 

Извършен е оглед на място, криминалисти на СДВР продължават работа по установяването на фактите и обстоятелствата по случая, както и по издирването на извършителите на нападението. 

___________________________________________________

Регистрирайте си профил в Medical News и публикувайте собствени статии ТУК.  Вече сами можете да създавате медицински новини!

Споделете собственото си мнение, коментари и размисли; разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията. Публикувайте и Ваши клинични случаи, оригинални статии, обзорни статии, клинични снимки с въпроси към тях и др.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email